top of page
4.png

FAQ
GYM ZUYD

Meest gestelde vragen Gym Zuyd


- Algemeen

Wat is jullie concept?
Gym Zuyd biedt meerdere fitness gerelateerde sporten onder één dak. Alles in de gym gebeurt in één grote ruimte, waardoor je echt de energie van verschillende lessen tegelijk meekrijgt.

 

Daarnaast vinden wij het erg belangrijk om het ouderwetse sportverenigingsgevoel na te streven; een plek waar je mensen kent en gegroet wordt bij binnenkomst.

 

We zijn voornamelijk gericht op groepslessen, iets dat het sociale aspect ondersteunt. & plezier in sporten staat voorop, wij geloven er namelijk in dat wanneer je plezier hebt in hetgeen wat je doet, dat je doel makkelijker haalbaar is!


Op welke doelgroep richten jullie je?
Onze doelgroep is erg breed. Het grootste deel bestaat uit jonge mensen, tussen de 23 en 40 jaar, met alle verschillende sociale achtergronden.


Wat onderscheidt jullie van andere sportscholen?
Het belangrijkste is dat we ons vooral richten op groepslessen, en onze community, we zijn minder gericht op alleen trainen.
Daarnaast is het verenigingsgevoel dat uitzonderlijk is in de fitnesswereld. En uiteraard ons unieke aanbod in disciplines. Ook brengen wij geen inschrijfkosten.


- Lidmaatschappen
Welke lidmaatschappen hebben jullie?
Alle verschillende lidmaatschappen kun je vinden op de tarieven pagina


Hoe lang is een 10-rittenkaart geldig?
Een rittenkaart is 6 maanden geldig.


Zijn jullie maandelijks opzegbaar?
Nee. Wel is het zo dat na de contractperiode van je lidmaatschap je per kalender maand kunt opzeggen. We houden

één kalendermaand opzegtermijn aan.


Kun je ook een losse training doen of eenmalig zelf trainen?
Wij verkopen dagpassen, deze kosten €16,50. Je kunt daarmee deelnemen aan een les of zelf trainen. Als je mee wilt doen aan een les raden we je aan van tevoren te bellen om een plek te reserveren. Je kunt ook mailen, maar de plekken in een les moeten gereserveerd worden. Vandaar dat onze voorkeur uitgaat naar bellen, zodat we je direct kunnen helpen. Onze contact gegevens kun je hier vinden.

 

Moet ik mijzelf inschrijven voor een les?
Ja, we werken in kleine groepen van maximaal 12-14 personen. Inschrijven is dus verplicht om jezelf van een plek te verzekeren. Wij werken met een online reserveringssysteem om je aan te melden voor de lessen. Aanmelden kan tot 30 minuten van tevoren als er een plekje over is.


Kan ik mijzelf dan nog afmelden voor een les?
Je kunt je voor de ochtendlessen de avond ervóór tot 20:00 uur kosteloos afmelden en voor de avondlessen 3 uur van tevoren, doe je dit niet dan kost je dit een credit. Wanneer je je niet op tijd afmeldt via ons system (=no show) verlies je per les een reservering en moet je 50 strafburpees doen.


Kan ik gelijk deelnemen aan een WOD les?
Ja, dat kan! Onze coaches hebben ervaring genoeg om één ieder op zijn of haar niveau te trainen. Wil je toch liever één op één beginnen dan kunnen wij jou altijd een starterspakket aanbieden, vraag het aan één van onze coaches.


Kan ik door jullie groepslessen afvallen?
De Fit lessen, CrossFit, LiftFit & StrongFit zijn goed met gewichtsverlies te combineren. Bewegen en met name op je voeding letten, zijn twee zaken die je helpen bij afvallen. Trainen is alleen effectief in combinatie met goede voeding, voldoende rust en herstel. Een juist aangemeten voedingspatroon zorgt niet alleen voor het behalen van je doelstelling, maar ook voor meer energie gedurende de dag en nog belangrijker: een goede gezondheid.


- Administratie
Kan ik mijn lidmaatschap bevriezen?

Lidmaatschappen vanaf 28-05-20
Je lidmaatschap kan, na verstrijken van de minimale contractperiode van 3,6 of 12 maanden, op elk moment onderbroken worden. Je kunt je lidmaatschap in totaal maximaal 3 maanden bevriezen. De minimale duur van een bevriezing is één kalendermaand. Dit is uitsluitend mogelijk op basis van hele kalendermaanden per de eerstvolgende kalendermaand. Verzoeken dienen uiterlijk 10 dagen voor het begin van de bevriezingsperiode verstuurd te worden naar admin@gymzyud.nl.


Lidmaatschappen voor 28-05-20
Je kunt alleen je lidmaatschap bevriezen wanneer je geblesseerd bent en een doktersverklaring hebt, of als je zwanger bent.
Dan kunnen wij maximaal 4 maanden je lidmaatschap pauzeren met een minimum van een maand. Dit kan dus niet als je voor een langere periode op vakantie gaat. In dat geval kun je kiezen of je het abonnement op wilt zeggen of door wil laten lopen.


Let op; bij het opzeggen geldt een maand opzegtermijn. Met terugwerkende kracht pauzeren is niet mogelijk, dus geef je blessure op tijd aan.

 

Waar kan ik mijn facturen terug vinden?
Deze kun je terug vinden via je Gym Zuyd account (via PC of onze app). Klik vervolgens linkboven op de drie kleine streepjes dit is het Menu > Klik dan op Lidmaatschap > & dan op rekeningen en dan zie je de facturen staan.


Waar kan ik mij uitschrijven?
Uitschrijven kan alleen per e-mail admin@gymzuyd.nl. Het is belangrijk dat je een bevestigingsmail ontvangt, als dit niet het geval is, dan is er iets niet goed gegaan met de opzegging van jouw lidmaatschap.


Let wel op, volgens onze algemene voorwaarden hanteren wij één kalendermaand opzegtermijn, plus het restant van de maand waarin je opzegt. In die maand kun je uiteraard wel gewoon blijven trainen bij Gym Zuyd.
Een voorbeeld: als je 15 april opzegt, betaal je en kun je tot en met 31 mei blijven sporten.

bottom of page