Jessye

Head Coach
CrossFit level 1 coach

Mijn ultieme droom? Mijn eigen Gym! Ik heb de afgelopen jaren, met vallen en opstaan, veel geleerd. Daardoor weet ik ook precies hoe mijn ultieme Gym eruit ziet. Een community van sterke en fitte mensen die het leuk vinden om keihard te trainen, maar het ook belangrijk vinden om plezier te hebben. Deze combinatie is Gym Zuyd. Ik ben onwijs trots op onze community en de enthousiaste topcoaches. Benieuwd wie dat zijn? Ik stel de coaches met hun magische super krachten graag aan je voor!

Freek

CrossFit level 1 coach

Hij is een klein beetje een addict. Als Freek een dag niet heeft gesport heeft hij een dag niet geleefd! Naast zijn baan, het werken met mensen die een lichamelijke beperking hebben is hij nu ook 3 dagen te vinden bij Gym Zuyd als coach. Hij is een topper in het les geven en helpt iedereen graag op zijn of haar niveau. Zijn favoriete oefening is een pull-up en zijn minst favo oefening is de bench press .

Motto: 'Op je b*k gaan is niet erg, blijven liggen wel.

Jasper

CrossFit level 1 coach

Hij is net als vele andere coaches een sport addict. Op 19 jarige leeftijd heeft Jasper al op

The CrossFit Games in Amerika gestaan. Om aan de echte top mee te kunnen doen vraagt dit enorm wat van je als persoon. Jasper lijkt misschien een klein beetje verlegen in zijn voorkomen, maar als je hem beter leert kennen dan weet je al gauw dat hij dat totaal niet is. Met zijn droge humor en bakken ervaring binnen deze sport kan hij jou verder helpen om jouw doelen te behalen. Zijn favoriete oefening is de Clean & Jerk en de Burpees doet hij het minst graag.

Zillah

Allrounder

Zij is onze Power Vrouw. Zillah is bij Gym Zuyd begonnen als lid, maar al gauw werd het duidelijk dat zij Coach moest worden. Ze heeft altijd de wil om iedereen te helpen & gaat graag met jou op zoek naar de oplossing. Ze is een echte sportvrouw en altijd bezig om haar techniek te verbeteren. Haar favoriete oefeningen zijn de Snatch & Pull-ups en de oefening die zij het minst leuk vindt is een Thruster.

Motto: 'Je bent zoals je traint, je traint zoals je bent.'

Desiree

Bootcamp Guru

Onze Powerlift specialist is Dees! Ze heeft veel ervaring als personal trainer en fitness instructrice, maar je kunt haar ook in het Jagersveld vinden met haar intensieve Bootcamp trainingen. Dees maakt onze groep compleet, ze gaat nieuwe activiteiten ontplooien binnen de Gym die iedereen verrassen. Haar favo oefening is de Deadlift & zij traint het liefst op Moombahton of Latin House.

Motto: 'Helen en groeien gaat met vallen en opstaan.'

Axel

Weightlift & Row Guru

Ook hij is een klein beetje een sport verslaafd. Axel zou het liefst twee keer per dag willen trainen en hij vindt het super leuk om zijn kennis met jullie te delen. Waar veel coaches voor goed gaan, gaat Axel voor perfect! Zijn specialiteit is Weightliften & Roeien. Wallballs vindt hij één van de leukste oefeningen en Burpees de minste. Zijn favoriete workout is Murph of een 10K row.

Motto: 'Our greatest glory is not in never falling, but to rise every time we fall.'

Milou

Allrounder

Na flink wat sporten gedaan te hebben kwam zij begin 2017 voor het eerste naar onze oude box. Milou was direct verslaafd aan de Crosstrainingen. Dit is dan ook echt haar passie geworden, ze houdt van de onderlinge competitie.

Volg je een les bij Milou? Tip van flip, ze verwacht van jou dat jij er echt voor gaat. Ze is wel altijd in voor een dolletje. Haar favoriete oefening is de Split Jerk en met Thrusters kan zij minder goed over weg.

Motto: 'Be stronger than your strongest excuse.'

Mac

Security

Mac! Onze box beveiliger. Met een lichaamsgewicht van wel 10 hele kilo's en een Fran tijd van 2:55 kun je niet zomaar langs deze bonk aan energie. Hij is lief en een echte vriend voor veel leden. Mac is overduidelijk in hart en nieren een ware sporter, hij vindt het vaak heerlijk om lekker lui te zijn en eet het liefst de hele dag ongezonde dingen. Hij is altijd vriendelijk naar iedereen en als hij eenmaal je aandacht heeft, dan wensen wij je veel succes om weer van hem af te komen! :)

Motto: 'Als de maag vol is, wordt het hart vrolijk.'

Dion

Vechtsport Guru

Brazilian Jiu Jitsu is zijn passie & aan doorzettingsvermogen ontbreekt hij niets. Dion gaat altijd volop in zijn trainingen en dit verwacht hij dan ook van jou. Je kunt tijdens zijn zaktraining lessen altijd aansluiten, zolang je maar de wil hebt om jouw conditie/uithoudingsvermogen te vergroten. Daarnaast probeert hij zichzelf dagelijkst te ontwikkelen om mensen nog beter te begeleiden.

Motto: 'Er komt je niks aangewaaid, werk hard en pak wat je toebehoort.'

Coaches

© 2019 Proudly created by Gym Zuyd. 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram